Mobilā versija
Brīdinājums -0.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
30. novembris, 2012
Drukāt

Tvaicēti dārzeņi vakuumā


Publicitātes fotoPublicitātes foto

Latvijas dārzeņu pārstrādes uzņēmums “NISSI” piedāvā jaunu vakuuma iepakojumā tvaicētu dārzeņu produkciju – tvaicētus kartupeļus, bietes, pupiņas un pelēkos zirņus.

 

“”NISSI” ir 100% Latvijas uzņēmums, un jaunās produkcijas gatavošanā mēs izmantojam tikai Latvijas zemnieku audzētos dārzeņus. Tādēļ varam garantēt dabisku un kvalitatīvu produkciju bez E vielu pievienošanas,” uzsver Ilona Āboliņa, “NISSI” īpašniece un vadītāja.

Jaunā produkcija tiek gatavota pēc īpašas tehnoloģijas – mizotie un grieztie dārzeņi tiek tvaicēti savā sulā vakuuma iepakojumā. Tehnoloģijas priekšrocības ir dārzeņu garšas un krāsas intensitātes saglabāšana, kā arī ilgs produkta realizācijas termiņš, pat līdz 180 dienām.

“Jauno produktu mērķa auditorija ir darbā aizņemti cilvēki, kas pēc garās darba dienas vēlas pagatavot veselīgu maltīti ģimenei, “NISSI” dārzeņi ir gatavi ēšanai, tie tikai jāuzkarsē, pievienojot garšvielas vai citas piedevas,” stāsta I. Āboliņa.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+