Foto – Shutterstock.com

5. Vienmēr atrodi laiku vienkāršām lietām. Pabradāsim kopā pa peļķēm vai pagulšņāsim pie televizora? Es skatīšos vienalga kādu seriālu vai šovu, pat ja tur nebūs neviena suņa, tikai tāpēc, ka tev tas patīk. Es guļu tev blakus un tu esi laimīgs. Ar to pietiek. Cik cilvēkus tu pazīsti, kuri rīkotos tāpat? Pēc tam mēs varbūt kādreiz kopā paskatīsimies Discovery channel. 4

6. Dažreiz vajag sevi palutināt. Tas ir pavisam normāli un dabiski. Mazs gardumiņš – tas ir veids, kā izbaudīt mirkli. Mani gardumiņi ir arī laiks, ko mēs kopā dauzāmies un rotaļājamies.

Reklāma
Reklāma
TESTS. Izpildi testu un pārliecinies, vai zini latviešu valodas gramatiku tikpat labi, cik devītklasnieks
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
Lasīt citas ziņas

7. Biežāk pavadi laiku dabā. Tā tu noteikti jutīsies vēl labāk, dienas gaitā piedzīvotais stress aizvējosies līdz ar skrejošajiem mākoņiem, kuros tu pavērsies, kamēr es revidēšu pie kokiem atstātās vēstules no maniem sugas brāļiem.

8. Rūpējies par sevi. Ja vēlies – iesnaudies, bet pēc tam kārtīgi izstaipies. Katru dienu dari ko tādu, kas ļaus tev saglabāt veselību un enerģiju no gada gadā.

CITI ŠOBRĪD LASA

9. Mūsu attiecības – tas ir pats galvenais. (Svarīga arī tava ķermeņa valoda un intonācija). Tu es pārnācis mājās – es esmu priecīgs. Un punkts. Nav svarīgi, kas dienas laikā noticis ar tevi vai mani. Es no visa spēka luncinu asti, tu mani noglāsti un saki maigus vārdus.

10. Mīlestība – tas ir vienīgais, kam patiešām ir nozīme. Ja tu elpo, tas nozīmē, ka šī ir jauka diena. Īsta mīlestība nepamana trūkumus. Kad es būšu vecs, tu nepārstāsi mani mīlēt. Kamēr vien es būšu dzīvs. Un es arī – cik ilgi vien varēšu un arī vēl pēc tam.

Raksta ideja – no psychologies.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.