Foto – Shutterstock.com

Bērniem patīk skraidelēt kailiem 0

Bērni no sava ķermeņa nekautrējas, viņi ir patiesi un dabiski, kā pati daba. Lielākā daļa pieaugušo nav apmierināti ar savu ķermeni un pastāvīgi to kritizē. Ļauj arī sev pabūt kailam, iet gulēt bez apģērba vai pastaigāt pa mājokli, kad klāt nav nevienas liekas personas. Sajūti savu dabiskumu un sāc mīlēt savu ķermeni.

Reklāma
Reklāma

Bērni ir ļoti elastīgi

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Lasīt citas ziņas

Bērni ir kā plastilīns, viņi dažādos vingrojumos spēj ķermeni izlocīt, kā vien nepieciešams. Kļūstot pieauguši, mēs pazaudējam šo elastības spēju, mēs praktiski vairs vispār nevingrojam. Tādēļ, pamēģini jogu vai vismaz regulāri veic stiepšanās vingrojumus. Tas palīdzēs saglabāt un uzlabot veselību.

Bērni agri ceļas un agri iet gulēt

No rītiem viņi ir aktīvi un pilni enerģijas. Kad tu pēdējo reizi no rītiem tā juties? Vēlākais laiks, kad ieteicams iet gulēt, ir pulksten 22, tādēļ izslēdz vien televizoru, datoru, telefonu un ej gulēt. Redzēsi, cik mundri jutīsies no rīta, ja būsi aizgājusi gulēt savlaicīgi.

Bērni ir patiesi

CITI ŠOBRĪD LASA

Bērni vienmēr tieši runā to, ko domā, viņi patiesi parāda savas emocijas, tās itin nemaz neslēpjot. Kad viņiem ir jautri, viņi smejas, kad bēdīgi, raud. Mums vienmēr ir skaidra viņu reakcija. Vai vari par sevi un apkārtējiem attiecināt tieši to pašu?

Bērni priecājas par sīkumiem

Bērniem nav svarīgi, ar ko rotaļāties – dārgu datoru, bumbiņu vai sniega pikām, viņiem viss ir interesants, viņi ir laimes un optimisma pilni. Lūk, pieaugušie gan dod priekšroku dārgām mantiņām un reti spēj priecāties par vienkāršām lietām!
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.