Foto: publicitātes, SHUTTERSTOCK

Labas lietas priekam un iedvesmai iesaka Signe Mengote 0

Signe Mengote, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”
Lasīt citas ziņas

Kamēr vien elpojam, nekad nav par vēlu izmainīt savu stāstu. /Šeri Salata/

Pasākums

Trešdienās pa trīs

Foto: publicitātes
CITI ŠOBRĪD LASA

Laikmetīgās trešdienas modernajā Tallinas ielas kvartālā – to programma ir veidota tā, lai katras trešdienas ietvaros apmeklētājiem būtu iespēja apmeklēt kopumā trīs kultūras aktivitātes. Uzstāšanās laiki salikti tā, ka vienā vakarā ir iespējams noklausīties koncertu, noskatīties dejas vai dzejas performanci un paralēli apskatīt īpaši veidotu mākslas izstādi. Vairāk informācijas www.tallinasielaskvartals.lv.

Grāmatas

Uzticēties nevar nevienam

Foto: publicitātes

Nīlei ir tas, par ko daudzas sievietes tikai sapņo, – īsta un patiesa mīlestība. Taču pēkšņi Bens pazūd bez pēdām. Nelāgu aizdomu mākta, Nīle nekavējoties sāk meklēšanu. Nesaņēmusi atsaucību no Bena draugiem, Nīle vēršas pie vienīgā cilvēka, kas neatsakās palīdzēt… Bena bijušās sievas. Soli pa solim abas sievietes atklāj arvien vairāk nesakritību Bena dzīvē. Notikumiem kļūstot spraigākiem, Nīle saprot – šajā spēlē uzticēties nevar nevienam… Jo īpaši Flo. Judītes Mērčantas psiholoģiskās spriedzes romāns “Elpo”. Izdevniecība “Latvijas Mediji”.

Izrāde

Ceļojums cirka vēsturē

Foto: publicitātes

“Brīnuma skartie” ir izrāde-ekskursija cirkā. Tā ir skatītājus iekļaujoša izrāde, kas piedzīvojama audiogida pavadībā katram apmeklētājam individuāli. Būs iespējams uzzināt cirkā mājas dzīvesstāstu, iepazīt skatuves māksliniekus un notikumus, kas atgadījušies cirka 130 gadus ilgajā mūžā. Izrāde notiks 11. septembrī plkst. 19. Biļešu cenas 16–18 EUR.

Filma

Ārpus laika robežām

Foto: publicitātes

Sarosieties, kino mīļi – lielais kino ir atgriezies! Un ilgi gaidītā Kristofera Nolana filma “Tenets” ir klāt. Uz šo filmu tika liktas lielas cerības, un filmu draugi jau ir novērtējuši šo kā lielu meistardarbu.

Reklāma
Reklāma

Bruņojies ar vienu vārdu Tenets, filmas galvenais varonis dodas cīņā, lai novērstu Trešo pasaules karu. Viņa misija ved cauri krēslainajiem starptautiskās spiegošanas koridoriem, un atklājas, ka tā pārkāpj laika robežām. Tā nav ceļošana laikā. Tā ir inversija. Kinoteātros Latvijā no augusta beigām.

Tepat, Latvijā

Dāliju ziedu parāde

Foto: publicitātes

Liepāja ir viena no manām mīļākajām pilsētām Latvijā – ticu, ka tā tas ir daudziem. Un kāpēc gan neapvienot pilsētas apmeklējumu un apskati ar skaistu, krāšņu un krāsainu izstādi? No 11. līdz 13. septembrim Liepājas Latviešu biedrības namā būs dāliju ziedu parāde, kas ik gadu priecē apmeklētājus sezonas beigu izstādē.

Koncerts

Saruna ar “Tautumeitām”

Foto: publicitātes

Lielajā ģildē 17. septembrī būs iespēja baudīt grupas “Tautumeitas” koncertu – šis pasākums būs īpašs ar to, ka muzikālā vakara gaitā dziedātājas no skatuves arī sarunāsies ar skatītājiem: atklās meistarības un panākumu noslēpumus, atbildēs uz klausītāju jautājumiem. Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un mājaslapā. Cenas 20–35 EUR.

Balets

Kamēr cilvēks nepadodas

Foto: publicitātes

Latvijas Nacionālajā operā un baletā pasaules pirmizrādi 16. septembrī piedzīvos komponista Pāvela Akimkina un režisora-horeogrāfa Sergeja Zemļanska balets “Trīs draugi”, kas tapis pēc Ēriha Marijas Remarka populārā romāna motīviem un saglabā viņa moto “Kamēr cilvēks nepadodas, viņš ir kas vairāk par likteni”. Izrāde, kura noteikti jāredz! Jauniestudējuma muzikālais vadītājs ir Jānis Liepiņš, lomās – Antons Freimans, Viktors Seiko, Elza Leimane, Andris Pudāns un citi.

Tirdziņš

Uz Vērmanes dārzu

Foto: publicitātes

Pastaigu tirgus Vērmanes dārzā – divu dienu ilgumā iespējams iegādāties dažādas mājražotāju radītas lietas, kā arī apvienot to ar jauku un mierīgu pastaigu. Apģērbs, aksesuāri, mājlietas un citi labumi. Pasākums norisināsies 11. un 12. septembrī.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.