Kūpināts zutis Lielvārdes kviešu alus un griķu medus glazūrā 0

Restorāns: ILLU ZION

Šefpavārs: Eduards Haritonovs

Kūpināts zutis Lielvārdes kviešu alus un griķu medus glazūrā ar rukolas salātiem, marinētām bietēm, grilētiem persikiem, mārrutku mērci un ‘Granny Smith’ ābolu šķēlītēm (4 porcijas)

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Lasīt citas ziņas

Izvāra 4 bietes, atdzesē un sagriež kubiņos. Tos pārklāj ar marinādi, ko gatavo, samaisot 8 ēd. k. griķu medus, 350 ml Lielvārdes kviešu alus, 150 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas un 4 tējk. rīvētas apelsīna mizas. Biešu kubiņus ar marinādi liek uz 12 h ledusskapī 5 °C marinēties.

Mērcei sablenderē 200 g majonēzes ar 4 ķiploku daiviņām un 4 ēd. k. galda mārrutku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagriež 4 persikus, apber ar cukuru un apgrilē.

Sagriež 500 g karsti kūpināta zuša 12 daļās un apziež ar glazūru, ko gatavo, vārot uz lēnas uguns 500 ml Lielvārdes kviešu alus, līdz paliek apmēram 150 ml alus koncentrāts, tam pievieno 4 ēd. k. griķu medu, uzkarsē un atdzesē. Zuti cep uzkarsētā cepeškrāsnī 3 – 5 min.

Ēdienu pasniedz ar 120 g rukolas salātu, šķēlītēs sagrieztiem 4 ‘Granny Smith’ āboliem un 50 g dzērveņu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.