Foto – LETA un publicitātes foto, kolāža la.lv

APRĪLIS 0

Anda Čakša

Veselības ministre

“Mēs esam pateikuši, ka veselība ir prioritāte, bet nevaram nonākt pie tā, lai šī prioritāte būtu reāla.” (“NRA”)

Reklāma
Reklāma
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kuriem Līgo svētki būs īpaši izdevušies
Kokteilis
Neticami, bet tava auto marka atklāj par tevi vairāk, nekā spēj iedomāties 66
“Krievu armija ir bijusi plika vienmēr! Vēsturiski tai nekad nekas nav bijis, tāpēc par to nebūtu jābrīnās” 41
Lasīt citas ziņas

Anda Čakša reiz kādā intervijā cita starpā izmeta, ka viņai patīkot risināt problēmas. Šī iespēja aizvadītajā gadā viņai netika liegta. Dzemdību speciālistu un vecmāšu protesti, iebildumi, ģimenes ārstu savdabīgais streiks, problēmas ar e–veselības ieviešanu, paralēli tam – veselības aprūpes sistēmas reformu plāns, kas aprīlī tika nodots sabiedrības apspriešanai un asas cīņas turpinājās līdz pat budžeta pieņemšanai. Čakša vēlreiz nokļuva uzmanības centrā jūlijā, kad viņa “LA” atklāja, ka ir bērna gaidībās, taču tas nebija iemesls, lai tūlīt pārtrauktu darbu. Ministre pirmsdzemdību atvaļinājumā devās decembra otrajā pusē, veselības jomu politiski tikmēr uzraudzīs pats premjers.

Notikumi

Dzelzs dūre – Latvijas bokseris Mairis Briedis izcīna Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona titulu, uzvarot Vācijas pārstāvi Marko Huku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atgriežas kā savējais – viens no slavenākajiem pasaules baletdejotājiem, Rīgā dzimušais Mihails Barišņikovs kļūst par Latvijas pilsoni. Tā viņam piešķirta ar īpašu Saeimas lēmumu.

Intrigas luterāņu baznīcā – Rīgas iecirkņa mācītāju konvents apspriež pazīstamā teologa Jura Rubeņa darbību, izskan pat aicinājums izslēgt viņu no baznīcas par “maldu mācībām un praksēm”. Arhibīskaps Jānis Vanags vēlāk atvainojas, ka “kaut ko tādu dara Klusajā nedēļā”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.