Foto – LETA un publicitātes foto, kolāža la.lv

MARTS 0

Juta Strīķe

Politiķe

“Kad sāku strādāt Rīgas domē, radās sajūta, ka iekāpju Kremļa teritorijā – gluži kā pārslēgtu pulti uz kādu Krievijas kanālu.” (intervijā “Mājas Viesim”)

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kas “svilina taukus” un paātrina vielmaiņu
Krimināls
“Viens no bērniem pēkšņi kļuva apātisks, neierasti neaktīvs…” Mārupes pamatskolā 1. klases skolnieks saindējies ar morfija/opiātu grupas medikamentiem
Kokteilis
7 datumi, kuros dzimuši izredzētie: visticamāk, viņi nenojauš par kādu apslēptu talantu 7
Lasīt citas ziņas

Bijusī KNAB vadītāja vietniece marta sākumā atklāja, ka nolēmusi iesaistīties politikā un kandidēs Rīgas domes vēlēšanās no Jaunās konservatīvās partijas saraksta. Partijai bijušie KNAB darbinieki ir vērtīgs ieguvums, galvaspilsētā tā ieguva deviņas deputātu vietas un, lai gan palika opozīcijā, demonstrē pieaugošās ambīcijas.

Notikumi

“Pēc abpusējas vienošanās” – no Valsts kancelejas direktora amata atkāpjas Mārtiņš Krieviņš. Gan viņš, gan premjers Māris Kučinskis ir diezgan nerunīgi par šķiršanās iemesliem. Par jauno Valsts kancelejas vadītāju izraudzīts Jānis Citskovskis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bez RPIVA – neskatoties uz studentu protestiem, valdība nobalso par Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) likvidēšanu.

Lauku ceļi brūk – Bauskas dome šī iemesla dēļ pat prasa izsludināt ārkārtas stāvokli novadā, lai gan arī citur situācija ar grants seguma ceļiem nav daudz labāka. Premjers Māris Kučinskis atvainojas – neesot brīnumdaris, lai visu uzreiz salabotu un uzklātu asfaltu.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.