Kadirovs Ramzans
Kadirovs Ramzans
Foto: AFP/Scanpix/LETA

Kadirovs licis dzīvu zemē aprakt savu ārstu, jo viņam pasliktinājusies veselība… 65

Krievijas diktatora Vladimira Putina rokaspuisi Ramzans Kadirovs licis dzīvu aprakt personīgo ārstu, vainojot viņu sava veselības stāvokļa pasliktināšanā, vēsta izdevums “The Sun”.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Lasīt citas ziņas

Kadirova ģimenes ārsts Elhans Suleimanovs pazuda pagājušajā gadā. Tiek uzskatīts, ka viņš ir miris.

49 gadus vecais Suleimanovs bija Čečenijas veselības ministrs un premjerministra vietnieks, kā arī Kadirova personīgais ārsts.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms gada viņš pārtrauca publicēties Instagram un kopš tā laika nav redzēts, izraisot baumas par savu atrašanās vietu.

Arī par Kadirova veselības stāvokli ir izskanējušas dažādas spekulācijas – tiek apgalvots, ka viņš ir nedziedināmi slims.

Ar Čečenijas tiesībsargājošām iestādēm saistīts “Telegram” kanāls izplatījis ziņas, ka karavadonis “vaino Suleimanovu straujā viņa veselības stāvokļa pasliktināšanā”.

“Kopš 2022. gada oktobra Suleimanovu neviens nav redzējis, un tiek runāts, ka viņš ir nežēlīgi nogalināts un dzīvs aprakts zemē,” vēstīja “Telegram” kanāls

“Pilnīgi visi saka, ka viņš vairs nav dzīvs un ka viņš nomira sāpīgā nāvē.”

Citi apgalvoja, ka viņš atgriezies savā dzimtajā pilsētā Baku Azerbaidžānā vai arī mierīgi strādā Maskavā.

Kā ziņots, Kadirovs – viens no vadošajiem Putina apkaunojošā kara Ukrainā atbalstītājiem – pēc Suleimanovu injekciju saņemšanas bija pārliecināts, ka ir saindēts.

“Viņš tika atstādināts no premjerministra vietnieka amata 2022. gada oktobrī un kopš tā laika nav redzēts,” atsaucoties uz anonīmiem avotiem, norādīja kanāls.

Cits avots piebilda: “Ja Kadirovs patiešām tur Suleimanovu aizdomās par saindēšanu, tad diez vai mēs viņu redzēsim dzīvu. Ja runa ir par kaut ko citu, tad, iespējams, viņš atrodas nebrīvē, un viņi viņu parādīs kamerā.”

Reklāma
Reklāma

Suleimanovu iepriekš strādājis Rietumos un bija profesors un vēža speciālists.

Līdzīgus apgalvojumus iepriekš izteicis arī cits “Telegram” kanāls 1ADAD, kas apgalvoja, ka ārsts pirms atlaists no darba piekauts.

Tas jūlijā apgalvoja, ka viņš tagad strādā Maskavā, Nacionālajā medicīnisko pētījumu centrā radioloģijā. Taču tam nav nekādu pierādījumu. Nav arī pierādījumu par viņa nāvi.

Kadirova pretinieki jau iepriekš ir apsūdzējuši viņu par ārpustiesas slepkavību veikšanu.

Jūlija sākumā, pastiprinoties baumām par viņa veselības stāvokli, Kadirovs publicēja neskaidru videoierakstu, lai pierādītu, ka viņš “joprojām ir dzīvs”.

Viņa labās rokas krāsa video liecina, ka viņš nesen ir ārstējies.

Kadirovs bija redzams kopā ar Krievijas parlamenta deputātu un savu līdzgaitnieku Ādamu Delimhanovu, kurš, kā ziņots, tika nogalināts vai ievainots Ukrainas karā jūnijā, kad tika pakļauts raķešu triecienam.

Lai gan abi ir redzami dzīvi, neviens no viņiem neizskatījās labi.

Kadirovs, šķiet, atzina, ka viņš, iespējams, ilgi nedzīvos.

“Mēs kaut kā vēl esam dzīvi,” viņš teica.

“Jebkurā gadījumā mēs negribam dzīvot ilgi. Mēs nodzīvosim īsu, bet cienīgu dzīvi.”

Jūlijā tika ziņots, ka Kadirovs atrodas tuvu nāvei: “Viņa nieres ir pilnībā atteikušās, un dialīze nepalīdz. Iespējams, ka šīs ir viņa pēdējās dienas.”

Čečenijā aktīvi tiek apspriesta informācija, ka Kadirovam ir nopietna nieru slimība.

Lai gan Kadirovs noliedza, ka viņa veselība ir pasliktinājusies, viņš pēdējā laikā ir ievērojami uzpampis un uztūcis, kas liecina, ka viņam varētu būt nopietnas veselības problēmas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.