Rūjienas saldējums bumbiņās.
Rūjienas saldējums bumbiņās.
Foto – Valdis Semjonovs

Varēs nopirkt bumbiņsaldējumu 0

Ar jaunām garšām pircējus iepriecinās arī saldējumu ražotāja SIA “Rūjienas saldējums”. Šovasar Latvijas pircējus sasniegs inovatīvais bumbiņsaldējums “MineMilts”, kas izceļas ar savu īpašo tekstūru un garšu. Viena litra kārbiņās varēs baudīt auzu pārslu, cidoniju un smiltsērkšķu garšas saldējumu, bet iecienītās vafeļu glāzītēs saldējummīļus priecēs ķiršu, šokolādes garšas, kā arī aveņu, ingvera un akajogas garšu buķete. Košļeņu garšas mīļotājiem “Rūjienas saldējums” piedāvā “Buble gum” saldējumu uz kociņa. “Nemainīga paliek īstā vērtība – saldā krējuma, piena un cukura īpašā garša, ar ko tik ļoti varam lepoties,” sākoties vasarai, atzīst “Rūjienas saldējuma” speciāliste Ieva Dreimane.

Reklāma
Reklāma
Veselam
11 drošas pazīmes, ka ar jūsu veselību viss ir kārtībā
VIDEO. “Kaut ko tādu dzīvē nebiju redzējusi!” Kristīne netālu no Valmieras vakarā sastapusies ar veselu “zoodārzu” 8
VIDEO. “Vai nu runājiet latviešu valodā, vai es nesaprotu!” Stingrs autobusa šoferis izpelnās pretrunīgu reakciju, atsakoties apkalpot sievieti ar bērnu
Lasīt citas ziņas

Jaunas saldējuma garšas piedāvā arī AS “Druva Food” – pircēju uzmanību ražotājs šovasar centīsies piesaistīt ar trim saldējuma veidiem vafeļu glāzītēs – jāņogu–upeņu, melleņu un ērkšķogu, kas tirgū pieejami ar zīmolu “No omes dārza”. Jaunums ir arī zilas krāsas saldējums uz kociņa ar košļājamās gumijas garšu “Buble Blu”. Izrādās, šis saldējums testa pārbaudēs ļoti garšojis ne tikai bērniem, bet arī viņu vecākiem. Turklāt, ražotājs uzsver, zilais saldējums top no dabiskiem produktiem.

Jaunumi sagaida arī “HoReCa” segmentu (viesnīcas, restorāni, kafejnīcas) – piecu litru iepakojumā “Druva Food” saldējums būs ne tikai ar jaunajām garšām, bet arī vēl ar citronu, ābolu strūdeles, “cafe latte”, aveņu un mohito garšu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.