Foto no “Tex-Mex Republic”

Medū izturētas cāļa filejas uzkoda ar kūpinātu bekonu un ananāsa šķēlīti 0

Recepte no “Tex-Mex Republic”

Pagatavošana:
Cāļa fileju notīra un to iemarinē kopā ar medu un pipariem uz nakti. Kad marināde gatava, cāli viegli apgrilē. Pēc tam apgrilētās cāļa filejas šķēlītes kopā ar ananāsu ietin bekona šķēlēs un viegli sacep krāsnī. Pirms pasniegšanas nedaudz “nolako” ar siltu medu, lai ēdiens spīdētu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Dzīvo ilgāk un jūties jaunāks: 8 ikdienas paradumi, kas glābj no priekšlaicīgas novecošanās un sirds problēmām
“Ja uzbrukums Baltijas valstīm notiks, tad tagad, tuvāko mēnešu laikā,” uzskata Jurģis Liepnieks
“Īstā dzīve sākas tikai pēc tam”: Cilvēki, kas piedzīvojuši nāvi atklāj, ko redzējuši viņsaulē – pieci patiesi stāsti
Lasīt citas ziņas

Nepieciešams:
Cāļa fileja
Bekons
Ananāss
Medus
Pipari

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.