
Foto no “Tex-Mex Republic”
Medū izturētas cāļa filejas uzkoda ar kūpinātu bekonu un ananāsa šķēlīti 0
Recepte no “Tex-Mex Republic”
Pagatavošana:
Cāļa fileju notīra un to iemarinē kopā ar medu un pipariem uz nakti. Kad marināde gatava, cāli viegli apgrilē. Pēc tam apgrilētās cāļa filejas šķēlītes kopā ar ananāsu ietin bekona šķēlēs un viegli sacep krāsnī. Pirms pasniegšanas nedaudz “nolako” ar siltu medu, lai ēdiens spīdētu.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Nepieciešams:
Cāļa fileja
Bekons
Ananāss
Medus
Pipari