Foto no “Tex-Mex Republic”
Medū izturētas cāļa filejas uzkoda ar kūpinātu bekonu un ananāsa šķēlīti 0
Recepte no “Tex-Mex Republic”
Pagatavošana:
Cāļa fileju notīra un to iemarinē kopā ar medu un pipariem uz nakti. Kad marināde gatava, cāli viegli apgrilē. Pēc tam apgrilētās cāļa filejas šķēlītes kopā ar ananāsu ietin bekona šķēlēs un viegli sacep krāsnī. Pirms pasniegšanas nedaudz “nolako” ar siltu medu, lai ēdiens spīdētu.
Reklāma
Reklāma
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Svinēsim Latvijas valsts proklamēšanas 107. gadadienu! Vislatvijas 18. novembra pasākumu programma vienuviet
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Nepieciešams:
Cāļa fileja
Bekons
Ananāss
Medus
Pipari



