Foto – invkus.blogspot.com

Saldētas zemenes krējuma glazūrā. Vienkārša recepte, kas tomēr pārsteigs! 4

Sastāvdaļas
lielas zemenes
viena paciņa skāba krējuma
nedaudz vaniļas
cukurs pēc garšas (bez tā var arī iztikt)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Koka čūskas gads tuvojas. Ko tas nesīs katrai zodiaka zīmei 2025. gadā
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Sensācija Madonā! Jums pa nakti nozāģēta centrālā Ziemassvētku egle!” soctīklotāji pārsteigti; dome skaidro situāciju 11
Krimināls
VIDEO. “Šāvis pa mežacūku…” Bijušajam policijas ģenerālim Šultem draud pat mūža ieslodzījums par medību dalībnieka slepkavību
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Nomazgā zemenes, noņem kātiņus, nosusina.
2. Sablendē krējumu ar vaniļu un cukuru.
3. Zemenē iedur zobu bakstāmo. Zemeni iemērc krējuma masā un tad liek uz iepriekš sagatavota cepampapīra.
4. Liek saldētavā uz nakti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.