
Foto – invkus.blogspot.com
Saldētas zemenes krējuma glazūrā. Vienkārša recepte, kas tomēr pārsteigs! 4
Sastāvdaļas
lielas zemenes
viena paciņa skāba krējuma
nedaudz vaniļas
cukurs pēc garšas (bez tā var arī iztikt)
Reklāma
Reklāma
“Mašīnu jūra, bet viņi…” Autovadītājs nikns par pieredzēto uz Tallinas šosejas sastrēgumstundā
“Man teica, ka pirmais bērns ir piedzimis nedzīvs. Iemeta metāla šālē un teica, lai aiznes” – Ilzes stiprais stāsts par dvīņu meitenīšu gaidīšanu
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
Pagatavošana.
1. Nomazgā zemenes, noņem kātiņus, nosusina.
2. Sablendē krējumu ar vaniļu un cukuru.
3. Zemenē iedur zobu bakstāmo. Zemeni iemērc krējuma masā un tad liek uz iepriekš sagatavota cepampapīra.
4. Liek saldētavā uz nakti.