
Foto – invkus.blogspot.com
Saldētas zemenes krējuma glazūrā. Vienkārša recepte, kas tomēr pārsteigs! 4
Sastāvdaļas
lielas zemenes
viena paciņa skāba krējuma
nedaudz vaniļas
cukurs pēc garšas (bez tā var arī iztikt)
Reklāma
Reklāma
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība
55
Traģēdija Brunavas pagastā: advokāts skaidro Modra Konovalova suņu nošaušanas tiesisko aspektu
1
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Pagatavošana.
1. Nomazgā zemenes, noņem kātiņus, nosusina.
2. Sablendē krējumu ar vaniļu un cukuru.
3. Zemenē iedur zobu bakstāmo. Zemeni iemērc krējuma masā un tad liek uz iepriekš sagatavota cepampapīra.
4. Liek saldētavā uz nakti.