![](https://lastatic.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/2014/06/zemenes-glazura-e1528886051672.jpg)
Foto – invkus.blogspot.com
Saldētas zemenes krējuma glazūrā. Vienkārša recepte, kas tomēr pārsteigs! 4
Sastāvdaļas
lielas zemenes
viena paciņa skāba krējuma
nedaudz vaniļas
cukurs pēc garšas (bez tā var arī iztikt)
Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši
11
TESTS. No 1 līdz 9: izvēlies vienu ciparu; aiz katra no tiem slēpjas slepens vēstījums tieši tev
4
Pagatavošana.
1. Nomazgā zemenes, noņem kātiņus, nosusina.
2. Sablendē krējumu ar vaniļu un cukuru.
3. Zemenē iedur zobu bakstāmo. Zemeni iemērc krējuma masā un tad liek uz iepriekš sagatavota cepampapīra.
4. Liek saldētavā uz nakti.