Foto – invkus.blogspot.com

Saldētas zemenes krējuma glazūrā. Vienkārša recepte, kas tomēr pārsteigs! 4

Sastāvdaļas
lielas zemenes
viena paciņa skāba krējuma
nedaudz vaniļas
cukurs pēc garšas (bez tā var arī iztikt)

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Laupītāji uz motocikliem mēģina apzagt garām ejošu sievieti, taču nelāgais nodoms viņiem tūlītēji atspēlējas 11
Eksperts nāk klajā ar fatālu paredzējumu: Krievija izmantos kodolieročus neatkarīgi no tā, vai Rietumi apbruņos Ukrainu 69
FOTO. Ziemeļkorejas līderis uzdāvina Putinam greznu portretu, kas lika apklust…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Nomazgā zemenes, noņem kātiņus, nosusina.
2. Sablendē krējumu ar vaniļu un cukuru.
3. Zemenē iedur zobu bakstāmo. Zemeni iemērc krējuma masā un tad liek uz iepriekš sagatavota cepampapīra.
4. Liek saldētavā uz nakti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.