Foto – vsyasol.ru

Zemeņu, sparģeļu, spinātu salāti ar aveņu etiķi 0

Sastāvdaļas:

450 g sparģeļu

1 ēdamkarote olīveļļas

350 g svaigu spinātu lapas

250 g zemeņu

pusglāze valriekstu

3 ēdamkarotes olīveļļas

2 ēdamkarotes aveņu etiķa

1 tējkarote cukura

1/4 tējkarotes sāls

Uz pannas, grilā vai cepeškrāsnī sagatavojiet sparģeļus.

Reklāma
Reklāma

Uz pannas apcepiet valriekstus.

Veselam
“Svilini” taukus miegā: četri padomi, kā efektīvi atbrīvoties no “riepas” uz vēdera
Kokteilis
FOTO. Toreiz un tagad! Šova “OKartes skatuve” zvaigzne Oskars Deigelis apprecējis savu tā laika “mazo fanīti”
Kokteilis
Lielais karš, postošs sausums un gads, kad uz Zemes vairs nebūs dzīvības – aklās gaišreģes Vangas drūmie pareģojumi 99
Lasīt citas ziņas

Uz šķīvjiem kārtojiet spinātu lapas, uz pusēm pārgrieztas zemenes, sparģeļus un valriekstus.

 Sagatavojiet mērcīgi un pārlejiet salātus. Visu samaisiet ar rokām.

Recepte no vsyasol.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.