Foto – vsyasol.ru

Zemeņu, sparģeļu, spinātu salāti ar aveņu etiķi 0

Sastāvdaļas:

450 g sparģeļu

1 ēdamkarote olīveļļas

350 g svaigu spinātu lapas

250 g zemeņu

pusglāze valriekstu

3 ēdamkarotes olīveļļas

2 ēdamkarotes aveņu etiķa

1 tējkarote cukura

1/4 tējkarotes sāls

Uz pannas, grilā vai cepeškrāsnī sagatavojiet sparģeļus.

Reklāma
Reklāma

Uz pannas apcepiet valriekstus.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosaucis 10 politiķus, kuru pieļautās kļūdas būtiski ietekmējušas Latvijas politisko un ekonomisko situāciju 137
Kokteilis
Viņi dzīvo, lai piedzīvotu! 10 vārdu īpašnieki, kuros mīt nepiesātināms ceļotāja gars
Kokteilis
Šlesers neslēpj pārsteigumu – kādā Jūrmalas klubā viņš saņēmis negaidītu dāvanu ar īpašu uzrakstu 12
Lasīt citas ziņas

Uz šķīvjiem kārtojiet spinātu lapas, uz pusēm pārgrieztas zemenes, sparģeļus un valriekstus.

 Sagatavojiet mērcīgi un pārlejiet salātus. Visu samaisiet ar rokām.

Recepte no vsyasol.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.