Foto – bestcooking.narod.ru

Nerātnais deserts ar liķieri brīvdienai 4

Sastāvdaļas
100 g biskvīta
100 g piena šokolādes sviesta
1 sauja riekstu
2-3 gatavie bezē cepumi
4 ēdamkarotes Baileys liķiera
100 ml kafijas

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TESTS. Vai spēj atpazīt koku pēc lapas? Paši attapīgākie iegūs vismaz 8 no 10 punktiem
Septiņas luksusa preces, par kurām visi sapņoja 80. gados, bet tagad tās nevienam vairs nav vajadzīgas 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kafiju samaisa ar liķieri.
Traukā kārto sagriezto biskvītu.
Pārlej ar kafijas liķiera masu.
Desertu pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un bezē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.