Foto – bestcooking.narod.ru
Nerātnais deserts ar liķieri brīvdienai 4
Sastāvdaļas –
100 g biskvīta
100 g piena šokolādes sviesta
1 sauja riekstu
2-3 gatavie bezē cepumi
4 ēdamkarotes Baileys liķiera
100 ml kafijas
Reklāma
Reklāma
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Atklātas šokējošas detaļas par to, kas, visticamāk, maksāja trīs cilvēku dzīvības traģiskajā avārijā pie Saldus
Pagatavošana.
Kafiju samaisa ar liķieri.
Traukā kārto sagriezto biskvītu.
Pārlej ar kafijas liķiera masu.
Desertu pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un bezē.



