Foto – bestcooking.narod.ru

Nerātnais deserts ar liķieri brīvdienai 4

Sastāvdaļas
100 g biskvīta
100 g piena šokolādes sviesta
1 sauja riekstu
2-3 gatavie bezē cepumi
4 ēdamkarotes Baileys liķiera
100 ml kafijas

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kafiju samaisa ar liķieri.
Traukā kārto sagriezto biskvītu.
Pārlej ar kafijas liķiera masu.
Desertu pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un bezē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.