Foto – bestcooking.narod.ru
Nerātnais deserts ar liķieri brīvdienai 4
Sastāvdaļas –
100 g biskvīta
100 g piena šokolādes sviesta
1 sauja riekstu
2-3 gatavie bezē cepumi
4 ēdamkarotes Baileys liķiera
100 ml kafijas
Reklāma
Reklāma
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Pagatavošana.
Kafiju samaisa ar liķieri.
Traukā kārto sagriezto biskvītu.
Pārlej ar kafijas liķiera masu.
Desertu pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un bezē.



