 
            Foto – bestcooking.narod.ru
    Nerātnais deserts ar liķieri brīvdienai 4
Sastāvdaļas –
100 g biskvīta
100 g piena šokolādes sviesta
1 sauja riekstu
2-3 gatavie bezē cepumi
4 ēdamkarotes Baileys liķiera
100 ml kafijas
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                “Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
                            
                            
                                                TESTS. Vai spēj atpazīt koku pēc lapas? Paši attapīgākie iegūs vismaz 8 no 10 punktiem
                            
                            
                                                Septiņas luksusa preces, par kurām visi sapņoja 80. gados, bet tagad tās nevienam vairs nav vajadzīgas
                                    1
                            
                            Pagatavošana.
Kafiju samaisa ar liķieri.
Traukā kārto sagriezto biskvītu.
Pārlej ar kafijas liķiera masu.
Desertu pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un bezē.
 
                 
                 
                
                             
                
                             
                
                                 
                
                             
                
                             
                
                             
                
                            


