Publicitātes foto

4. Izglītojaties, lai būtu kompetenti 0


Lai cik profesionāli būtu meistari, viņiem ir paradums darbus pabeigt ātrāk, jo bieži vien gaida jau nākamais objekts. Šādās reizēs izvēle var krist par labu materiāliem, ar kuriem ir vieglāk strādāt, kas ātrāk izžūst, sacietē utt. Tāpēc jūsu interesēs ir būt izglītotam kā par izvēlētajiem produktiem, tā arī par darba procesu kopumā. Vislabāk par pašu produktu un tā īpašībām varēs pastāstīt tā ražotāji un tirgotāji, kurus klātienē var uzrunāt tieši izstādē. Un ja reiz esat nolēmis ieklāt parketu, kas būs ilgāks un sarežģītāks process, turaties pie sava lēmuma un neļaujiet meistaram sevi pārliecināt, ka vieglāk ieklājamais grīdas segums būs labāks variants!

Reklāma
Reklāma
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Lasīt citas ziņas

5. Ar ērgļa aci sekojiet līdzi paveiktajam
Lai cik labu meistaru jūs atrastu, nemitīgi ir jāseko līdzi viņa darbam, lai galarezultāts būtu tieši tāds, kādu jūs vēlaties. Pat labu gribot, meistars elektrības kontaktligzdas var ielikt dažus centimetrus augstāk un sienu nokrāsot nevis trīs, bet divās kārtās. Tāpēc vislabāk ir uzzīmēt priekšā plānu un regulāri komunicēt ar meistaru. Un neaizmirstiet iemūžināt remontdarbu etapus foto vai video, lai domstarpību gadījumā jums būtu lietiskie pierādījumi.

6. Apdrošiniet remontdarbus
Sākot remontdarbus, der atcerēties, ka papildus standarta dzīvokļa apdrošināšanai ir jāveic arī remontdarbu apdrošināšana. Apdrošinātājiem tas prasīs vien kā ielikt ķeksīti līgumā, savukārt jums, iespējams, – ietaupīt vairākus simtus, ja ne pat tūkstošus. Jo nekad nevar paredzēt, vai remontdarbu laikā, piemēram, pēkšņi nepārtrūkst ūdensvada caurule, kas postījumus var izdarīt kā jūsu, tā arī kaimiņu dzīvokļiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izstādē „Māja. Dzīvoklis 2015”, kas no 15. līdz 18. oktobrim notiks Ķīpsalā, meklēto atradīs gan tie, kas tikko ir uzsākuši remontdarbus, gan tie, kas vēlas salikt pēdējos akcentus interjerā. Izsmeļošas konsultācijas, izdevīgi piedāvājumi un noderīgi meistarstiķi – tas viss četru dienu garumā Ķīpsalā! Vairāk: www.bt1.lv/mdz

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.