Foto – Fotolia

Stilīga cope. 4 slavenību paraugi 0

Veido to slāņos

Ikvienai nākas piedzīvot slinkās vai slikto matu dienas, kad vai nu nav laika vai pārņēmis milzīgs slinkums mazgāt vai veidot matus, un vienkāršāk ir tos vienkārši salikt astē vai copē. Tā, lūk, ir sagadījies, ka pēdējā laikā tieši šī frizūra nākusi atkal modē un ne tikai slinkajās dienās, bet daža slavenība ar tādu pat dodas uz pasākumiem.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Piedāvājam tev četrus veidus, kurus izmanto dažādas slavenības, lai “uzfrišinātu” un padarītu šo frizūru stilīgāku un nedaudz solīdāku.

Veidojot šāda veida copi, no sākuma mati ir jāsadala divās daļās, lai varētu izveidot slāņus. Matus dali pa auss līniju – viena daļa ir no pieres līdz galvas vidum jeb iedomu līnijai, kas veidojas savienojot ausis, un otra attiecīgi no šīs līnijas līdz kaklam. No apakšējās daļas sāc veidot augstu asti, bet, pēdējo reizi velkot matus gumijai, neizvelc tos līdz galam. Tad ķeries klāt augšējai matu daļai, to saritinot kā ierasts, veidojot šāda veida matu copi, un apvirpini to ap apakšējās daļas savāktajiem matiem. Nostiprini ar matu sprādzēm. Ja vēlies, atstāj kādas matu šķipsnas priekšā un sānos.
Šādi tu piedosi copei apjomu un vairākus slāņus!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.