TESTS. Izvēlies kārti un uzzini likteņa vēstījumu tuvākajai nākotnei! 1

Vai tev patīk zīlēšana un spēles ar kārtīm? Tad pievērs uzmanību šim testiņam. Ja vajadzīgs padoms kādā dzīves situācijā, pavaicā Taro kārtīm un saņem vērtīgu padomu no Visuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “ASV aizliedz ar likumu, Latvijā tirgo uz katra stūra!” Brīdina par zīdaiņiem bīstamām precēm 13
Lasīt citas ziņas

Taro kāršu sistēma ir balstīta simbolos un tāpēc daudznozīmīga. Tarologam jāsaprot, ko tieši viņš tiecas izzināt ar kāršu palīdzību, kādiem aspektiem pievēršama uzmanība. Ja esi iezīmējis jautājuma vispārējās aprises, bet svarīgas detaļas noklusētas, pareģojumam uzticēties nevar.

Piemēram, jautāji par to, kā pret tevi attiecas konkrēts cilvēks, bet noklusēji, ka šim cilvēkam jau ir stabilas attiecības ar kādu citu. Zīlniece pēc kārtīm var ieraudzīt sāncensi, bet var arī neieraudzīt vai iztulkot to nepareizi. Viņas vainas tajā nav – viņa taču nav gaišreģe, nevar ieraudzīt to, ko tu noslēpi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izmēģini šo testu – izvēlies vienu kārti un uzzini, kas tevi gaida tuvākajā laikā!

Pirmā kārts
Šī kārts simbolizē vienotību un augsto priesteri tradicionālajās Taro kārtīs. Taro tā ir vienotības kārtis, kas apvieno visas garīgās pārliecības.

Ja izvēlējies šo kārti, tas nozīmē, ka nākamajās dienās meklēsi atbildes garīgajā pasaulē, bet izvairīsies no tradicionālajām reliģijām. Tev jānonāk saziņā pašam ar sevi, tāpēc lūdzies, lai atrastu savu ceļu.

Svarīgi līdzsvarot rīcību ar sirds slieksmēm – jābūt labam ne tikai pret citiem, bet arī pašam pret sevi. Tu atrodies dvēseles pārmaiņu procesa sākumā.

Otrā kārts
Šī ir Saules kārts, kas kopā ar Zvaigznes vēstuli ir viena no skaistākajām Taro kārtīm. Kārts simbolizē laimi, gaismu, optimismu un radošumu. Viss, ko vēlies, ienāks tavā dzīvē un piepildīs to ar mīlestību un pozitīvām lietām.

Saule simbolizē mīlestību, uzplaukumu, veselību, skaistumu un panākumus. Ja vēlaties kļūt par vecākiem, jums ir paveicies, jo šī vēstule palīdzēs to īstenot.

Šī kārts, kas nes tik daudz laba tavā dzīvē, mudina arī tevi būt dāsnam, dalīties un palīdzēt citiem, lai vairotu veiksmi.

Trešā kārts
Šī ir jauna sākuma kārts. Atbilst galvenā arkāna Tiesas kārtij. Ar šo kārti tuvākajā nākotnē sāksies atjaunotne, tu noslēgsi vecos un sāksi jaunus ciklus. Pienācis laiks, kad varēsi atstāt aiz muguras visu, kas vairs nav tev svarīgs. Tu to atlaidīsi, nejūtot nekādas sāpes, skumjas vai bailes.

Reklāma
Reklāma

Pienācis laiks novērtēt, mācīties, augt, nobriest un spert vēl vienu soli uz priekšu.

Tu atstāsi aiz muguras visu, kas vairs nav vajadzīgs, lai sāktu jaunu dzīvi, pilnu jaunu, dižu lietu, kas nesīs prieku un laimi.

Ja nespēj izlemt kādu jautājumu, zini, ta tie tiks atrisināti; bet, ja vēlaties kļūt par vecākiem, iespējams, arī adopcija varētu būt viena no izvēlēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.