Foto – Shutterstock

Ābolu biezenis ar timiānu vai piparmētrām 0

Sastāvdaļas
• 1 kg ābolu
• 100 ml ūdens
• 500 g cukura
• Timiāns vai piparmētras

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ābolus nomizo un izņem sēklotnes, sagriež gabalos vai daivās. Liek katlā, pievieno ūdeni un vāra, līdz mīksti. Sakuļ biezenī. Pieber cukuru un, nepārtraukti maisot, uzvāra. Pievieno svaigu vai kaltētu timiānu pēc garšas. Biezeni lej tīrās, karstās burkās. Aizvāko un uzglabā vēsumā.

Timiānu var aizstāt ar piparmētrām vai sarīvētu mārrutku. Var vārīt arī bez garšaugiem, bet garšvielas un garšaugus pievienot, biezeni liekot galdā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.