Foto – Shutterstock

Biezpiena pankūciņas ar āboliem smaržīgām brokastīm 2

Nepieciešams

1 kg ābolu
100 ml citronu sulas
250 g netrekna biezpiena
60 g mannas vai miltu
3 olas
4 ēdamkarotes cukura
Naža gals sāls
Augu eļļa cepšanai
Brūkleņu ievārījums

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
“Tas bija tikai ģenerālmēģinājums! “Dzīvais Nostradams” brīdina, ka pasauli šogad gaida vēl briesmīgāki pārbaudījumi
Lasīt citas ziņas

1. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež kubiņos. Astoņas ēdamkarotes sagriezto ābolu atliek malā.

2. Atlikušos ābolus sajauc ar citrona sulu un nelielu daudzumu ūdens (aptuveni 50 ml). Ābolus karsē uz lēnas uguns piecas līdz septiņas minūtes. Pirms sautēšanas beigām pievieno cukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Sajauc biezpienu, olas, mannu vai miltus un sākumā neizmantotos ābolus. Mīklu atstāj istabas temperatūrā uz 15 minūtēm.

4. Uz pannas sakarsē eļļu. No mīklas izveido 12 pankūciņas un apcep no abām pusēm zeltaini brūnas.

5. Pasniedz ar ābolu masu un brūkleņu ievārījumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.