Foto – Aija Geida

Ābolu – dzērveņu kraukšķis. Ļoti gards ir silts kopā ar saldējumu 0

Sastāvdaļas
• 4 āboli
• Sauja dzērveņu
• 75 g kviešu miltu
• 100 g auzu pārslu
• 80 g mīksta sviesta
• 160 g brūnā cukura
• ½ tējkarotes malta muskatrieksta
• ½ tējkarotes malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ābolus sagriež lielos gabalos. Cepamo veidni ietauko un saber tajā ābolu gabalus un dzērvenes. Bļodā sajauc cukuru kopā ar kviešu miltiem, mīkstu sviestu, auzu pārslām, maltu muskatriekstu un kanēli. Šīs drumstalas pārkaisa āboliem un cep + 190 °C aptuveni pusstundu.

Var pasniegt siltu kopā ar vaniļas saldējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.