Foto – Fotolia

Ābolu pīrāgs – vienkārša recepte, kas izdosies ikvienam 2

Sastāvdaļas mīklai – 200 g sviesta, 3 glāzes miltu, 2–3 ēdamkarotes krējuma, 200 g cukura, naža gals sāls.

Reklāma
Reklāma
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Lasīt citas ziņas

Pildījums: 4–5 skābi āboli, 1 banāns, 1 citrona rīvēta miziņa, 300 g krējuma, 3 ēdamkarotes cukura, 2–3 ēdamkarotes ievārījuma.

Pagatavošana.

Sviestu sakapā kopā ar izsijātiem miltiem, pievieno cukuru, sodu, samaisa, pievieno krējumu un iejauc stingru mīklu. 30 minūtes patur mīklu ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tikmēr sagriež ābolus šķēlītēs, banānus – aplīšos. Izrullētu mīklu liek cepešpannā, pārklāj ar ābolu un banānu šķēlēm. Pārlej krējuma, cukura un ievārījuma maisījumu.

Sakarsētā cepeškrāsnī cep 20 minūtes 190 grādu temperatūrā. Ābolu pīrāgam pārkaisa pūdercukuru vai kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.