Foto – Fotolia

Ābolu pīrāgs – vienkārša recepte, kas izdosies ikvienam 2

Sastāvdaļas mīklai – 200 g sviesta, 3 glāzes miltu, 2–3 ēdamkarotes krējuma, 200 g cukura, naža gals sāls.

Reklāma
Reklāma
“Saņēmu algas lapiņu, esmu šokā. Es starpbrīžos raudu!” Skolotāja sociālajos tīklos dalās ar realitāti, kas jāpacieš pedagogiem 116
Pieci pārtikas produkti, kuri var palīdzēt samazināt holesterīna līmeni
TV24
“Kas ir šie cilvēki? Pēc studentiem viņi īsti neizskatās…” Pabriks rosina noskaidrot, kāpēc Latvijā vērojams trešo valstu imigrantu pieplūdums
Lasīt citas ziņas

Pildījums: 4–5 skābi āboli, 1 banāns, 1 citrona rīvēta miziņa, 300 g krējuma, 3 ēdamkarotes cukura, 2–3 ēdamkarotes ievārījuma.

Pagatavošana.

Sviestu sakapā kopā ar izsijātiem miltiem, pievieno cukuru, sodu, samaisa, pievieno krējumu un iejauc stingru mīklu. 30 minūtes patur mīklu ledusskapī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tikmēr sagriež ābolus šķēlītēs, banānus – aplīšos. Izrullētu mīklu liek cepešpannā, pārklāj ar ābolu un banānu šķēlēm. Pārlej krējuma, cukura un ievārījuma maisījumu.

Sakarsētā cepeškrāsnī cep 20 minūtes 190 grādu temperatūrā. Ābolu pīrāgam pārkaisa pūdercukuru vai kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.