Publicitātes foto

Čokeri 7

Agneses pirmā kolekcija “La Mia Sicilia” tapa fantastiskās Sicīlijas dabas un arhitektūras iespaidā, bet jaunākā kolekcija veltīta Tanzānijai. Tā ir mazliet moderna, mazliet roķīga un mazliet eksotiska. Čokeriem (no angļu val. ‘Choker’ – kaklarota cieši ap kaklu) un rokassprādzēm izmantota āda, dabiski akmeņi, komplektu papildina auskari.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

“Akmeņu atlasīšana un rotu izgatavošana ir mana dvēseles terapija, darbs un meditācija, kas mani ieved skaistu un uzticamu sarunu biedru pasaulē. Es strādāju ar tiem akmeņiem, kas man pašai patīk, un nekad neizvēlos tos, kurus nejūtu, kas mani neuzrunā. Ja rotas veido ar prieku un mīlestību, tas tiek nodots rotas valkātājam,” smaidot stāsta Agnese.

Projekts veiksmīgi attīstās, un šī gada septembrī durvis vēra mājīga studija Rīgā, Bruņinieku ielā 28. Studijā “Soulstones” meitenes apmeklētājus iepazīstina ar jaunākajām rotu kolekcijām un palīdz izvēlēties piemērotāko pirkumu. Tur reizēm pie darbgalda varēs redzēt arī pašu mākslinieci.

CITI ŠOBRĪD LASA

VĒRTĒJUMS

Kristīne Rudzinska, stila dizainere, modes eksperte: “Augsti vērtēju Agneses entuziasmu un apņēmību, domāju, daudzi to varētu pamācīties – sajust savu ideju, atrast iespēju to realizēt, mācēt to prezentēt un pārdot patērētājiem. Var just, ka Agnesei “Soulstones” ir ne tikai vēl viena pašrealizācijas forma, bet viņa burtiski dzīvo tajā. Zīmols ir vien pāris gadus vecs, bet par to viedoklis ir katram otrajam: ir daļa, kas sajūsminās par krāsām un dabiskajiem akmeņiem, sekojot katrai jaunajai kolekcijai, un ir tie, kas neredz vajadzību tam pievērst uzmanību. Ar ko tad “Soulstones” ir īpašs, citādāks un uzmanības vērts? Pirmkārt, jau ar Agneses klātbūtni – tā ir iespēja iegūt sev daļu no viņas pasaules skaistuma izjūtas. Otrkārt, dabiskiem akmeņiem un kristāliem piemīt daudz dažādu īpašību. Treškārt, zīmols tik strauji producē jaunumus, sekojot pieprasījumam un jaunākajām pasaules rotu tendencēm, ka vienmēr ir iespējams atrast ko aktuālu un interesantu. Visīpašākais ir roku darbs un tas, ka, pat replicējot rotas, tās pilnībā netiek atkārtotas, tātad ir liela iespējamība būt par oriģinālas rotas valkātāju.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.