Foto – yoga24.su

Ājūrvēdiskā asā zupiņa 1

Šī zupa ir labi zināma Austrumos.

Uz nakti iemērc 3 glāzes zirņu.

Labi nomazgā.

Liek bļodā ar ūdeni, pievieno ingveru, nedaudz paukuša gī sviesta.

Reklāma
Reklāma

Uz lielas uguns uzvāra.

Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 133
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Lasīt citas ziņas

Samazina uguni līdz mazai, cieši uzliek vāku.

Atstāj lēnām vārīties uz stundu.

Pievieno burkānus.

Turpina vārīt zem vāka 30 minūtes, līdz zirņi kļūst mīksti un pilnībā izvārījušies.

Pievieno sāli un zaļumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sablenderē vai citādi pārtaisa masu biezenī.

Gī sviestā apcel čili, ķimenes, koriandru un kurkumu.

Pielikt tās biezenim. Samaisa.

Pasniedz.

No ājūrvēdas viedokļa, šī zupa piemērota pittas tipam, neizmantojot čili. Vātas un kaphas tipa cilvēki arī var baudīt šo zupu, taču bez ingvera, kas viņus pārāk atvēsina.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.