Foto – Bonappetit.lv

Rudzu maizes kārtojums ar saldējumu 0

Pagatavošana

Maizi apgrauzdē uz sausas pannas. Apgrauzdētu maizi liek katlā, pārlej ar ūdeni, uzvāra un atstāj uz 30 min. Ja vēlas viendabīgu masu, tad zupu izberž caur sietu. Mums patīk sajust ēdiena struktūru, tāpēc mēs atstājām kā ir. Zupai pievieno augļu cukātus, žāvētas dzērvenes, sagrieztus ingvera cukātus, izspiestu apelsīna sulu un sarīvētu miziņu, cukuru, cukura sīrupu, garšvielas un uz lēnas uguns vāra līdz vēlamai konsistencei. Neazmirstiet, ka atdziestot zupa vēl uzbriedīs !

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
VIDEO. “Paši krievi “ņipoņatkā”!” Rosļikova krūšturis kļuvis par jaunāko interneta hitu un smīdina ļaudis
Lasīt citas ziņas

Ja zupai trūkst skābuma, tad var pievienot citrona sulu vai citronskābi.
Zupu atdzesē un pasniedz ar saldējumu. Dekorē ar augļu cukātiem.

Recepti piedāvā 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.