Aknu pastēte ar konjaku
 0

Sastāvdaļas. 600 g liellopu aknu, 50 g konjaka, 3 vidēji lieli sīpoli, 200 g sviesta, 50 g saldā krējuma, sāls, pipari, muskatrieksts, ķiploks, timiāns.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Liellopu aknas sagriež gabaliņos un 10 min. marinē konjakā. Sīpolus sagriež kubiņos un cep sviestā zeltainus, pievieno timiānu un sakapātu ķiploku. Pēc tam sviestā uz pannas cep aknas, pieber rīvētu muskatriekstu. Aknas un sīpolus divas vai trīs reiz maļ gaļas mašīnā, pievienojot sviestu. Pieber sāli un piparus. Masu saputo ar saldo krējumu. Lej trauciņos, ļauj atdzist. Pasniedz ar zeltainiem kruasāniem.

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.