Aknu pastēte ar konjaku
 0

Sastāvdaļas. 600 g liellopu aknu, 50 g konjaka, 3 vidēji lieli sīpoli, 200 g sviesta, 50 g saldā krējuma, sāls, pipari, muskatrieksts, ķiploks, timiāns.

Kā gatavot?

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Liellopu aknas sagriež gabaliņos un 10 min. marinē konjakā. Sīpolus sagriež kubiņos un cep sviestā zeltainus, pievieno timiānu un sakapātu ķiploku. Pēc tam sviestā uz pannas cep aknas, pieber rīvētu muskatriekstu. Aknas un sīpolus divas vai trīs reiz maļ gaļas mašīnā, pievienojot sviestu. Pieber sāli un piparus. Masu saputo ar saldo krējumu. Lej trauciņos, ļauj atdzist. Pasniedz ar zeltainiem kruasāniem.

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.