Foto-Shutterstock

Apcepti Krievijas siera salmiņi 0

Sastāvdaļas
250 g Krievijas siera
50 g sausiņu
50 g rīvmaizes
ola
2 ēdamkarotes piena
pustējkarote paprikas pulvera
eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Viljams paliek ēnā! Pēc Harija un Čārlza III tikšanās attiecības karaliskajā ģimenē krasi mainījušās
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Krievijas sieru sagriež centimetru biezos salmiņos un uz 10 minūtēm ieliek saldētavā. Pa to laiku pienu sakuļ ar olu. Sausiņus sadrupina un sasmalcina blenderī, sajauc kopā ar rīvmaizi. Siera gabaliņus iemērc piena–olu masā, tad rīvmaizē un cep dziļā pannā eļļas peldē vidējā karstumā, līdz tie zeltaini brūni.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.