Foto – Shutterstock

Apelsīnu-medus konfekte 0

Medus ieņem īpašu vietu Latvijas kultūrā un vēsturē – medus ir kā gardums, kā ārstniecības līdzeklis pret daudzām un dažādām kaitēm un slimībām. Tieši tāpēc, lai vasarā visi būtu skaisti, veseli un ar pilnu vēderu, restorāns “Tex-Mex Republic” piedāvā gan kārtīgus grila ēdienus, gan saldus našķus ar medu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Kokteilis
Didrihsone pēc dzimšanas dienas svinībām kādā atpūtas kompleksā piesavinājusies svešu mantu un ar to gozējas kameras priekšā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Medu, cukuru, sviestu un apelsīna miziņu uzsilda katliņā, kam pievieno saldo krējumu un iemaisa mandeļu šķēlītes vai riekstus. Iegūto masu saliek veidnē un atstāj uz nakti, lai tā sacietētu. Masu griež gabaliņos un noglazē siltā baltajā šokolādē. Pirms pasniegšanas glazūrai ļauj sastingt un pasniedz.

Nepieciešams
Medus
Cukurs
Sviests
Apelsīns
Saldais krējums
Mandeļu vai riekstu šķēlītes
Baltā šokolāde

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.