Foto – Shutterstock

Apelsīnu-medus konfekte 0

Medus ieņem īpašu vietu Latvijas kultūrā un vēsturē – medus ir kā gardums, kā ārstniecības līdzeklis pret daudzām un dažādām kaitēm un slimībām. Tieši tāpēc, lai vasarā visi būtu skaisti, veseli un ar pilnu vēderu, restorāns “Tex-Mex Republic” piedāvā gan kārtīgus grila ēdienus, gan saldus našķus ar medu.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Kokteilis
Agrāk viņas uzskatītu par raganām: 3 zodiaka zīmju sievietes, kas gandrīz nemaz nenoveco
Kokteilis
FOTO. Man nepatīk vārds ‘sieva’! Ēķi “aizbēg” uz Berlīni un pirmo reizi atklāj laulībā slēpto 14
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Medu, cukuru, sviestu un apelsīna miziņu uzsilda katliņā, kam pievieno saldo krējumu un iemaisa mandeļu šķēlītes vai riekstus. Iegūto masu saliek veidnē un atstāj uz nakti, lai tā sacietētu. Masu griež gabaliņos un noglazē siltā baltajā šokolādē. Pirms pasniegšanas glazūrai ļauj sastingt un pasniedz.

Nepieciešams
Medus
Cukurs
Sviests
Apelsīns
Saldais krējums
Mandeļu vai riekstu šķēlītes
Baltā šokolāde

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.