Foto – you-journal.ru

Apgāztie biezpiena kēksiņi.  Veselīgs našķis pie brokastu kafijas! 3

Apgāztie biezpiena kēksiņi – ļoti gards un arī veselīgs kārums, ko notiesāt pie brokastu kafijas. Parasti biezpiena plācenīšus cepam eļļā, bet šī recepte piedāvā diētiskāku iecienīto brokastu variantu, kas top cepeškrāsnī. Izdodas mazāk trekni un maigāki nekā parastie biezpiena plācenīši.

Reklāma
Reklāma
“Ja uzbrukums Baltijas valstīm notiks, tad tagad, tuvāko mēnešu laikā,” uzskata Jurģis Liepnieks
Veselam
Dzīvo ilgāk un jūties jaunāks: 8 ikdienas paradumi, kas glābj no priekšlaicīgas novecošanās un sirds problēmām
Kalpos teju mūžīgi: vācu eksperti nosaukuši 12 uzticamākos auto modeļus ar 200 000 km nobraukumu
Lasīt citas ziņas

1. Biezpienu saberž ar cukuru, olām un vaniļu.
2. Pievieno sasildītu sviestu, krējumu un mannu. Samaisa viendabīgu masu.
3. Gatavo pamatni liek kēksu formiņās. Pirms tam formiņas ieziež ar sviestu.
4. Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180-200 grādiem, cep aptuveni 20 minūtes, maksimums – 30.
5. Izņem no cepeškrāsns, atdzesē un izņem no formām. Pasniedz ar krējuma mērci vai ievārījumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.