Ar alkšņa dūmu garšu 0

Ne viens vien ir pārliecinājies, ka mājās kūpinātai gaļai piemīt lieliska smarža un garša.  Lai tiktu pie garduma, kas atšķiras no veikalā nopērkamā, kāds mēģina pats nokūpināt cauraudzīti vai šķiņķi, bet ar gaļas pārstrādi nelielā apjomā lielākoties nodarbojas mājražotāji. Lai uzzinātu, kā sokas gaļas kūpinātājiem, un izdibinātu kādu recepti, devāmies uz Ventspils novada Vārves pagasta “Irbītēm”, kur jau vairākus gadus ar šo rūpalu nodarbojas RAULS OSTVALDS ar ģimeni. Lai gan gaļu sāla un kūpina tāpat kā vienmēr, produkta kvalitāti ietekmē vairāki faktori, piemēram, spēcīgs vējš vai bezvējš (tad nav vilkmes), lietus, Mēness fāze.

Reklāma
Reklāma
Pamēģini šo pirms gulētiešanas, un iemigsi tik ātri, cik noguris bērns: 8 ieteikumi ātrākai aizmigšanai
Kokteilis
Renāra Kaupera ģimenē gaidāms mazulis! 25
Vēsture atkārtojas: Eiropā strauji izplatās vīruss, pret kuru medicīna pagaidām ir bezspēcīga 6
Lasīt citas ziņas

Plašāk – “Praktiskā Latvieša” šodienas numurā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.