Foto: Dionisvera/SHUTTERSTOCK

Ar ko var “viens un divi” sabojāt ēdiena garšu 4

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
“Tas bija tikai ģenerālmēģinājums! “Dzīvais Nostradams” brīdina, ka pasauli šogad gaida vēl briesmīgāki pārbaudījumi
Lasīt citas ziņas

Pārāk daudz sāls. Taču, ja sālstrauks atradīsies uz augšējā plaukta vai aiz virtuves skapīša durvīm, varbūt kāda lieka šķipsna netiks piebērta. Sāls alternatīva ir piparu maisījums.

Pārāk daudz cukura. Labāk, lai pietrūkst, nekā ēdiens tiek pārsaldināts.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārāk daudz garšvielu. Ja garšvielu trauciņš būs ar nelieliem caurumiņiem, tad ir cerība tās nepārdozēt. Svaigas garšvielas ir intensīvākas, ilgāk stāvējušas zaudē stiprumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.