Foto – stroiniashka.ru

Arbūzu un kokosa kūka “Sniega virsotnes” 0

Sastāvdaļas

2,5 kg arbūza

100 g zemeņu ievārījuma

100 g kokosriekstu skaidiņu

Sagriež arbūzu šķēlēs un pēc tam vertikālos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma

Katlā uz lēnas uguns karsē ievārījumu.

Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Ieliek kokosriekstu skaidiņas lielā traukā. Pārsmērē arbūzu ar uzkarsēto ievārījumu un, uzdurot arbūza gabaliņus, apviļā tos kokosriekstu skaidiņās.

Liek gabaliņus uz pergamenta papīra un saldētavā uz diennakti. Ņem ārā piecas minūtes pirms pasniegšanas.

Recepte no stroiniashka.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.