Foto: Irina Mos/SHUTTERSTOCK

Aromātiska zupiņa ar zivju frikadelēm 0

Sildoša un veselīga zupīte aplaimos ikvienu izsalkušo.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj 10
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Lasīt citas ziņas

• 1 vidēja izmēra zandarts vai cita zivs

• 3 vidēja lieluma kartupeļi

• 1 vidēja lieluma burkāns

• 2 sīpoli

• 1 ola

• tējkarote miltu

• zivs garšvielas

• sāls

• saišķītis pētersīļu

Pagatavošana

Zivis novāra un gaļu nolupina no asakas.

Kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos, burkānu notīra un sarīvē, sīpolu nomizo un smalki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katlā ielej 1,5 litrus ūdens, uzvāra, tad liek sagrieztos kartupeļus un sarīvēto burkānu.

Sīpolus apcep uz pannas sakarsētā eļļā.

Zivs gabaliņus samaļ ar gaļas maļamo mašīnu.

Zivju masu liek bļodā, pievieno olu, miltus, garšvielas un sāli pēc garšas.

Samaisa, līdz izveidojas viendabīga masa, pēc tam saveļ frikadelītes.

Katlā, kur vārās kartupeļi un burkāns, liek apceptos sīpolus un zivju frikadeles.

Turpina visu vārīt uz lēnas uguns vēl 20 minūtes.

Pasniedzot zupu, uzbārsta smalki sakapātus pētersīļus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.