Foto – Shutterstock

4. Viņš/a ir gudrs 0

Runa nav par erudīciju vai augstu intelektu (lai gan tas nav mazsvarīgi). Ja cilvēks ir spējīgs domāt analītiski, pieļaut, ka viņam nav taisnība un prot to atzīt – viņš ir gudrs. Domāšanas elastīgums pārim sniedz iespēju izveidot patiešām laimīgas attiecības ģimenē.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Mājas īpašnieki remontdarbu laikā nejauši savā virtuvē atklāj apslēptu mantu
Lasīt citas ziņas

5. Viņš/a pozitīvi ietekmē jūsu pašvērtējumu
Attiecības, kurās viens partneris pašapliecinās uz otra rēķina ir psiholoģisks sadomazohisms. Tirāna un upura pozīcijas, kā pierādījuši psihologi, partneri zemapziņā izvēlas labprātīgi. Katram no viņiem ir slēpts izdevīgums spēlēt to vai citu lomu. Harmoniskā pārī apspiešanai nav vietas. Patiesi mīloši cilvēki viens otru papildina, apbrīno viens otru un iedvesmo uz garīgu izaugsmi. Katram no partneriem ir patīkami, ka viņš ir blakus tieši šim cilvēkam. Tādējādi pāra pašvērtējums ir atbilstošā līmenī, un to redz apkārtējie.

6. Jūsu problēmas viņš/a uzskata par savējām
Viņam nevajag lūgties palīdzību, Viņš/a to sniegs bez mazākās vilcināšanās. Ja jūs esat patiesi mīloša sieviete, jūsu partneris – tas ir jūsu varonis. Jūsu labā viņš gāzīs kalnus. Pārī, kurā cilvēki mīl viens otru, sieva tic vīram, bet viņš savukārt pierāda, ka viņa to nedara velti.

CITI ŠOBRĪD LASA

7. Viņš/a neizsmej jūs
Mēs visi esam dzīvi cilvēki, Katrs pieļauj kļūdas. Taču partneris brīnišķīgi zina, ko maksā katra jūsu kļūda. Tāpēc mīlošam partnerim pat galvā neienāk doma “sist guļošo”. Viņš/a nekad neuzdrošināsies pazemot tuvu cilvēku ar savu nevērību vai atgrūst viņu kaut kādas pieļautas muļķības dēļ. Šādi sīkumi vispār viņu neskar, jo viņš/a taču mīl jūs ar visiem jūsu trūkumiem.

8. Viņš/a zina jūsu vājās vietas, taču nekad to neizmanto
Kā zināms, mūs visvieglāk var ievainot tieši vistuvākie cilvēki. Viņu nodarītās sāpes ir visspēcīgākās. Mīlošs cilvēks nekad neļaus sev izmantot garīgo tuvību, lai dotu triecienu. Bet ja viņš/a neviļus jūs ievaino, tad noteikti izdarīs visu, lai nolīdzinātu savu vainu. Šīs ir mīloša cilvēka rakstura iezīmes – pats dārgākais, kas var būt dzīvē. Vērts norādīt, ka ar tām jābūt apveltītiem abiem partneriem. Jo ģimenes attiecības vienmēr ir divpusējas. Ja partneriem piemīt patiesas mīlestības māksla, viņu laulība būs stipra un nesagraujama. Viņi nodzīvos laimīgu kopdzīvi un kļūs par dzīvu piemēru citiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.