Foto-Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv

Ātrā riekstu – ogu kūka. Recepti piedāvā Laura Grēviņa 0

Sastāvdaļas biskvītam
“Dobeles dzirnavnieka” ātrās kūkas maisījums
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
1 ēdamkarote kakao

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Veselam
Šis ēdiens iedos tev enerģiju visai dienai: 12 ideāli ēdieni pret nogurumu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas garnējumam
300 ml saldā krējuma
100 g krēmsiera
100 g pūdercukura
Ogas un / vai mazie zefīriņi (marshmallow)

Pagatavošana.
Pagatavo kūkas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Pievieno kakao un zemesriekstu sviestu. Mīklu lej ietaukotā cepamformā. Cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Krēmu pagatavo, kamēr kūka cepas. Saputo saldo krējumu. Putošanas beigās pievieno krēmsieru un cukuru, un saputo ar mikseri visu kopā.
Kūkas biskvītu sagriež uz pusēm. Sagatavoto krēmu iesmērē pa vidu un uz kūkas virsmas. Dekorē ar ogām un / vai zefīriņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.