Foto-Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv

Ātrā riekstu – ogu kūka. Recepti piedāvā Laura Grēviņa 0

Sastāvdaļas biskvītam
“Dobeles dzirnavnieka” ātrās kūkas maisījums
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
1 ēdamkarote kakao

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Kokteilis
Vēžiem negaidīts naudas pieplūdums, bet Auniem – kavēti maksājumi. Finanšu horoskops 2026. gadam
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas garnējumam
300 ml saldā krējuma
100 g krēmsiera
100 g pūdercukura
Ogas un / vai mazie zefīriņi (marshmallow)

Pagatavošana.
Pagatavo kūkas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Pievieno kakao un zemesriekstu sviestu. Mīklu lej ietaukotā cepamformā. Cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Krēmu pagatavo, kamēr kūka cepas. Saputo saldo krējumu. Putošanas beigās pievieno krēmsieru un cukuru, un saputo ar mikseri visu kopā.
Kūkas biskvītu sagriež uz pusēm. Sagatavoto krēmu iesmērē pa vidu un uz kūkas virsmas. Dekorē ar ogām un / vai zefīriņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.