Foto: Slawomirs Fajer/Shutterstock

Ātrā vistas nūdeļu zupa 1

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 1,5 l buljona
• 500 g kūpinātas vistas gaļas
• 3 burkāni
• sīpols
• 180 g nūdeļu
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu
• 2 lauru lapas
• 1/3 tējkarotes maltu melno piparu
• 1/3 tējkarotes asās paprikas
• 0,5-1 tējkarote sāls
• bazilika lapiņas

Pagatavošana.
Burkānu nomizo un sagriež gabaliņos, sīpolu sakapā. Uz pannas eļļā apcep sīpolu, pievieno burkānu un arī apcep. Katlā uzvāra buljonu, pievieno lauru lapas, burkānus, sīpolu un sutina 5 minūtes. Pieliek gabaliņos saplucinātu vistas gaļu, nūdeles, sāli, aso paprikas pulveri un maltus melnos piparus. Vāra uz nelielas uguns 5 minūtes, pēc tam izņem lauru lapas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar bazilika lapiņām un sakapātiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.