Foto: Slawomirs Fajer/Shutterstock

Ātrā vistas nūdeļu zupa 1

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 1,5 l buljona
• 500 g kūpinātas vistas gaļas
• 3 burkāni
• sīpols
• 180 g nūdeļu
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu
• 2 lauru lapas
• 1/3 tējkarotes maltu melno piparu
• 1/3 tējkarotes asās paprikas
• 0,5-1 tējkarote sāls
• bazilika lapiņas

Pagatavošana.
Burkānu nomizo un sagriež gabaliņos, sīpolu sakapā. Uz pannas eļļā apcep sīpolu, pievieno burkānu un arī apcep. Katlā uzvāra buljonu, pievieno lauru lapas, burkānus, sīpolu un sutina 5 minūtes. Pieliek gabaliņos saplucinātu vistas gaļu, nūdeles, sāli, aso paprikas pulveri un maltus melnos piparus. Vāra uz nelielas uguns 5 minūtes, pēc tam izņem lauru lapas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar bazilika lapiņām un sakapātiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.