Zemnieku brokastis – sātīgam un nesteidzīgam dienas sākumam 13
Sastāvdaļas 1 porcijai
1 ola
30 g piena, sāls
75 g dūmota speķa vai cauraugušas cūkgaļas
25 g desas
15 g sīpolu
100 g vārītu kartupeļu
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Šoreiz cieta mana mamma, bet rīt varbūt jau kāds cits.” Sieviete brīdina par nepatīkamu incidentu saistībā ar veikalu “Maxima”
Rosļikovs iecerējis sūdzēties par attieksmi pret krieviem Latvijā, taču krievvalodīgo reakcija uz šo nodomu viņam liek pamatīgi vilties
Krievija un “Sņeguračka” – Latvijas pārstāves nacionālais tērps “Miss Universe” skaistumkonkursā izsauc sabiedrības sašutumu
Dūmotu gaļu un desu griež stienīšos un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep. Pieliek sagrieztus vārītus kartupeļus, pārlej olu un piena maisījumu, cepeškrāsnī cep, līdz olas sarecējušas. Pasniedz ar dārzeņu salātiem.



