
Foto – shutterstock.com
Aukstā sēņu zupa 0
Sagriež svaigu gurķi un marinētas sēnes – šampinjonus, celmenes, šitaki sēnes, austersēnes vai baravikas, sakapā dilles, lociņus un pētersīļus. Pievieno sāli, cukuru un nedaudz franču sinepes un visu samaisa ar 7% salātu kefīru.
Reklāma
Reklāma
Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecai pensionārei Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma
Vai tiešām kāds plāno nogalināt Putinu? Krievijā pieaug bažas par iespējamu atentātu
26
Lai zupa būtu sātīgāka, var pievienot arī salmiņos sagrieztus vārītus kartupeļus un nedaudz rīvēta ķiploka.
Zupu pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem.