Foto-babuskini-recepti

Avokado mērcīte ar zaļumiem un ķiploku 0

Šo mērcīti ir ļoti viegli pagatavot, un tā lieliski der pie zivīm, garnelēm un baltās gaļas.

Reklāma
Reklāma
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 5
“Šis karš nav par teritoriju – 120 000 labu karavīru tur nav vienkārši tāpat!” Atklājas krievu ofensīvas patiesie mērķi 8
Pensijas nākamgad tiks pārrēķinātas automātiski, bet atkal būs nianses, kam jāseko līdzi 1
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 1 nogatavojies avokado, 2 ēdamkarotes skābā krējuma, svaigas dilles un pētersīļi, 1-2 ķiploka daiviņas, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana.
Pārgriezt avokado gareniski uz pusēm, izņemt kauliņu un ar karoti izgrebt visu mīkstumu. Diļļu un pētersīļu zaļumus smalki sagriezt. Avokado mīkstumu ielikt blenderī, pievienot sagrieztos zaļumus, krējumu, ķiploka daiviņas, sāli un piparus un visu kārtīgi sasmalcināt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Avokado mērcīte ir gatava. Labu apetīti!
Recepte no babuskini-recepti.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.