Avokado pastēte ar zaļumiem un grauzdētu maizi 0

Sastāvdaļas. Avokado, svaigi tomāti, saulē kaltēti tomāti, sarkanais sīpols, ķiploks, citrons, sāls, čili pipari, baltmaize.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
Kā ikdienā samazināt asinsspiedienu bez tabletēm? Kāda no šīm 7 tējām noteikti ir tavā virtuves skapītī
TV24
“ES pat nebija tādu standartu!” Iestājoties Eiropas Savienībā, Latvija pārsteigusi visus ar to, ko tā izmanto pārtikā
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Lasīt citas ziņas

Veikalā izvēlas gatavus, bet ne pārgatavojušos avokado, sagriež mazos kubiņos. Tomātus blanšē, noņem miziņu, sagriež nelielos gabaliņos. Sakapā saulē kaltētos tomātus, sīpolu un ķiploka daiviņu. Sastāvdaļas liek traukā, pievieno mazliet sāls un čili piparus, viegli aplaista ar citronu sulu, sajauc. Ēd ar baltmaizi. Rotā ar biešu un rukolas lapiņām, un tomātu mērci, kas gatavota, savārot tomātus, sīpolus, papriku, čili, ķiploku, pievieno nedaudz sāls un cukura, pēc tam seblenderē.

Gatavoja restorāna “Kamadena” šefpavārs Pauls Kišuro.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.