Avokado pastēte ar zaļumiem un grauzdētu maizi 0

Sastāvdaļas. Avokado, svaigi tomāti, saulē kaltēti tomāti, sarkanais sīpols, ķiploks, citrons, sāls, čili pipari, baltmaize.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Veikalā izvēlas gatavus, bet ne pārgatavojušos avokado, sagriež mazos kubiņos. Tomātus blanšē, noņem miziņu, sagriež nelielos gabaliņos. Sakapā saulē kaltētos tomātus, sīpolu un ķiploka daiviņu. Sastāvdaļas liek traukā, pievieno mazliet sāls un čili piparus, viegli aplaista ar citronu sulu, sajauc. Ēd ar baltmaizi. Rotā ar biešu un rukolas lapiņām, un tomātu mērci, kas gatavota, savārot tomātus, sīpolus, papriku, čili, ķiploku, pievieno nedaudz sāls un cukura, pēc tam seblenderē.

Gatavoja restorāna “Kamadena” šefpavārs Pauls Kišuro.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.