Foto-Valdis Semjonovs

Cepti teļa vaigi ar dažādiem biezeņiem 0

Kā gatavot?

Pareizi pagatavoti teļa vaigi garšo debešķīgi. Lai gaļa sanāktu mīksta un sulīga, teļa vaigus uz lēnas uguns cep aptuveni 6 stundas. Vaigiem uzbārsta sāli un piparus, aprauj uz ļoti karstas pannas, lai veidotos brūna garoziņa. Tad liek cepamtraukā, pievieno nedaudz tauku (bez tiem var arī iztikt, jo vaigi ir trekni), buljonu vai ūdeni, selerijas kātus, burkānus, sīpolus un ķiplokus. Uzliek vāku vai pārsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī 140 grādu temperatūrā. Pēc 6 stundām izslēdz cepeškrāsni un vēl 3 stundas ļauj gaļai sutināties. Vaigi sanāk tik mīksti, ka jau līdzinās pastētei.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Lasīt citas ziņas

Pasniedz ar kartupeļu biezeni un sakņu biezeni, kas gatavots no selerijām, pastinakiem un burkāniem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.