Foto: Anda Krauze

Avokado salāti ar ķirštomātiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
• avokado (tam jābūt gatavam!)
• dzelteni un sarkani ķirštomāti
• minimocarella
• lapu salātu mix
• pesto mērce
• balzamiko krēms

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“”Rimi” veikala vadītāja pazemo darbiniekus, cilvēki ir bailēs, vadībai vienalga,” drosmīga darbiniece atklāj haosu uzņēmumā
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm, tad iegulda minimocarellas bumbiņas un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus. Avokado laiviņas liek uz dažādu šķirņu lapu salātiem, apkārt kārto ķirštomātiņus un mocarellas bumbiņas. Bagātīgi aizdara ar pesto mērci, pārslaka arī balzamiko krēmu. Pasniedz ar pašceptu graudu maizi.

Recepti piedāvā Aļona Losa

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.