Foto: Anda Krauze

Avokado salāti ar ķirštomātiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
• avokado (tam jābūt gatavam!)
• dzelteni un sarkani ķirštomāti
• minimocarella
• lapu salātu mix
• pesto mērce
• balzamiko krēms

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Lai Krievija nepārvērstos par Ķīnas koloniju, tai ir palicis tikai viens ceļš; finansiāli jau tā ir pilnīgi sabrukusi
Veselam
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm, tad iegulda minimocarellas bumbiņas un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus. Avokado laiviņas liek uz dažādu šķirņu lapu salātiem, apkārt kārto ķirštomātiņus un mocarellas bumbiņas. Bagātīgi aizdara ar pesto mērci, pārslaka arī balzamiko krēmu. Pasniedz ar pašceptu graudu maizi.

Recepti piedāvā Aļona Losa

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.