Foto: Anda Krauze

Avokado salāti ar ķirštomātiem un mocarellu 0

Sastāvdaļas
• avokado (tam jābūt gatavam!)
• dzelteni un sarkani ķirštomāti
• minimocarella
• lapu salātu mix
• pesto mērce
• balzamiko krēms

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus 13
“Tas bija kas draudīgs, bariņš melnādaino apstājās un…!” sieviete dalās ar Ogres svētkos redzēto
Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm, tad iegulda minimocarellas bumbiņas un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus. Avokado laiviņas liek uz dažādu šķirņu lapu salātiem, apkārt kārto ķirštomātiņus un mocarellas bumbiņas. Bagātīgi aizdara ar pesto mērci, pārslaka arī balzamiko krēmu. Pasniedz ar pašceptu graudu maizi.

Recepti piedāvā Aļona Losa

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.