Foto – Aija Geida

Avokado saldējums ar iebiezināto pienu 0

Sastāvdaļas
• 2 gatavi avokado
• 400 ml iebiezinātā piena ar cukuru
• 400 ml kokosriekstu piena
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• 50 g cukura
• 2 piparmētru zariņi

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Piparmētru zariņus smalki sagriež. Avokado mīkstumu blenderī kuļ kopā ar cukuru, piparmētru gabaliņiem un citrona sulu, līdz izveidojas viendabīga masa. Pielej iebiezināto pienu ar cukuru, kokosriekstu pienu un sablendē. Masu liek saldējuma gatavošanas mašīnā un saldē stundu, vai arī salej trauciņos, liek saldētavā un 3–4 reizes ik pa pusstundai apmaisa.

Kokosriekstu pienu var aizvietot ar saldo krējumu, tad saldējums ir krēmīgs, līdzīgs plombīram.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.