Foto – Aija Geida

Avokado smēriņš – veselīgām brokastīm. 2 varianti 0

Sastāvdaļas

• Gatavs avokado

• ½ ķiploka daiviņas

• Ēdamkarote citrona sulas

• Ēdamkarote kokosriekstu eļļas

• Ēdamkarote sakapātu pētersīļu

• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

1. Avokado sagriež gabaliņos un liek blendera traukā. Pievieno sakapātu ķiploku, citrona sulu, kokosriekstu eļļu, pētersīļus un sāli. Kuļ, līdz masa kļūst viendabīga. Krēmu ziež uz svaigas maizītes vai apgrauzdētām tostermaizēm. Var uzkaisīt diedzētus graudus un sēklas, sakapātus zaļumus vai garšaugus.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārste brīdina par 5 pārtikas produktiem, kas palielina risku saslimt ar vēzi. Dažus no tiem lieto teju katrs
“Šīm valstīm – Latvijai, Lietuvai un Igaunijai – nav jāeksistē!” Maskavā notikusi liela pseidozinātniska konference, kurā piedalījušies arī Latvijas pārstāvji. Runātais šokē! 4
TV24
“Nodod informāciju, lai atslēdz pilnībā visu no elektrības!” Eksperts atklāj sabotāžu, kas slēpās aiz masveidā nosūtītajām ziņām
Lasīt citas ziņas

2. Vēl viens smēriņa variants: avokado sajauc ar tomātu un sīpolu, pievieno ēdamkaroti citrona sulas, kinzas un pētersīļa lapiņas, sāli un ķiploka daiviņu. Sablendē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.