Foto – Bonappetit.lv

Citronu kūka ar “Philadelphia” sieru 2

Pagatavošana

Pagatavot krēmu. Olas uzputot ar cukuru un citrona sulu. Pievienot sviestu un karsēt ūdens peldē apm. 5min, kamēr masa sabiezē. Krēmu atdzesēt un samaisīt ar sieru.
Citronus nomazgāt, sarīvēt miziņu un izspiest sulu.
Miltus, cukuru, cepamo pulveri un kanēli sajaukt kopā. Atsevišķā bļodā sajaukt sieru, eļļu, citrona miziņu, sulu un olu, savienot visu kopā. Apmaisīt, lai veidojas viendabīga masa. Mīklu pārliet formā un cept apm. 40 min. 180 grādos. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.
Kūku izņemt no formas un pilnībā atdzesēt. Jau atdzisušu kūku apsmērēt ar sagatavoto krēmu.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.