Foto – Bonappetit.lv

Citronu kūka ar “Philadelphia” sieru 2

Pagatavošana

Pagatavot krēmu. Olas uzputot ar cukuru un citrona sulu. Pievienot sviestu un karsēt ūdens peldē apm. 5min, kamēr masa sabiezē. Krēmu atdzesēt un samaisīt ar sieru.
Citronus nomazgāt, sarīvēt miziņu un izspiest sulu.
Miltus, cukuru, cepamo pulveri un kanēli sajaukt kopā. Atsevišķā bļodā sajaukt sieru, eļļu, citrona miziņu, sulu un olu, savienot visu kopā. Apmaisīt, lai veidojas viendabīga masa. Mīklu pārliet formā un cept apm. 40 min. 180 grādos. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.
Kūku izņemt no formas un pilnībā atdzesēt. Jau atdzisušu kūku apsmērēt ar sagatavoto krēmu.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Kremlis cenšas īstenot operāciju “glābt ierindnieku Putinu”: eksperts par to, ka šoreiz diktators meistarībā pārspējis pats sevi 5
Vai pēc sešiem tiešām nedrīkst ēst? Speciālisti atspēko 10 izplatītus mītus par uzturu
Kokteilis
Ļaujies! Maijs piecām zodiaka zīmēm sola liktenīgu tikšanos ar dvēseles radinieku
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.