Foto – Bonappetit.lv

Tomātu zupa pikantā 0

Pagatavošana

Katlā uzkarsē eļļu un uz nelielas uguns apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie zeltaini un mīksti. Pievieno meksikāņu garšvielu maisījumu un malto gaļu, maisot ar koka karoti, apcep arī to.

Reklāma
Reklāma
Trīs mērces, kuras nekavējoties vajadzētu izmest no ledusskapja. Kādu kaitējumu veselībai tās var nodarīt?
Auns – Tīģeris, Jaunava – Trusītis: noskaidro, kurš no “Vinnija Pūka” varoņiem atbilst katrai zodiaka zīmei
Ilgmūžības eksperti dalījušies ar pavisam vienkāršu rīta rutīnu, kas palīdzēs nodzīvot līdz 100 gadu vecumam
Lasīt citas ziņas

Pievieno tomātus. Pievieno verdošu ūdeni – skatieties, jo mazāk ūdens, jo biezāka zupa.

Pieber sāli un piparus.

Pavārīt vēl 10–15 minūtes.

Pasniedz nevis šķīvī, bet bundžiņā no tomātiem ar viegli grauzdētu maizes šķēli.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.