Foto – eda.ru

Piparmētru cepumiņi – kārdinoši pavasarīgā krāsā 0

Kā gatavot:

1. Blenderī liek piparmētru lapiņas ar cukuru – pēc minūtes blenderēšanas iegūsiet piparmētru cukuru.

Reklāma
Reklāma
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Kokteilis
tava zodiaka zīme uzvedas pēc trešās vīna glāzes iztukšošanas? Dvīņiem iestājas uzplaukums, bet Svari pārvēršas par diplomātiem
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Lasīt citas ziņas

2. Pievieno mīkstu sviestu un visu samaisa, līdz izveidojas vienmērīga masa.

3. Iekaisa miltus. Samaisa. Piesit olu. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Rokās saveļ mazas bumbiņas un saplacina starp plaukstām. Liek uz cepamā papīra. Cepumi cepoties nedaudz pacelsies uz augšu, taču neizplūdīs. Tādēļ tos droši var likt nelielā atstatumā vienu no otra.

5. Cep 20-22 minūtes 175 grādos, līdz izveidojas zeltīta krāsa.

6. Atdzisušus cepumus glabā slēgtā traukā, citādi tie ātri sakalst.

Recepte no eat-cook-love.blogspot.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.