Valda Semjonova foto

Baltā zupa, piemērota gavēņa laikam 0

Sastāvdaļas – Indijas rieksti, citrons, lauru lapas, melno piparu graudi, ķimenes, divu veidu koriandrs, kaltēti vai svaigi sīpolloki, ūdens, burkāni, avokado, ķiršu tomātiņi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Blenderī ber Indijas riekstus, pievieno lauru lapas, ķimenes, divu veidu koriandru, kaltētus vai svaigus sīpollokus, dažus melno piparu graudus, citrona sulu. Pielej vēsu vai siltu ūdeni un sablendē. Ja vēlas, lai zupa ir vēl siltāka, katliņā uzsilda, bet nedrīkst uzvārīt. Pievieno nomizota, sagriezta burkāna, avokado gabaliņus un ķiršu tomātiņu pusītes. Lej šķīvī. Rotā ar sakapātām dillēm, avokado gabaliņiem un ķiršu tomātiņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.