Foto: Shutterstock

Superpufīgas kotletes no vistas gaļas un auzu pārslām 3

Sastāvdaļas – 500 g maltas vistas gaļas, ola, 0,5 glāzes auzu pārslu, 0,5 glāzes piena vai ūdens, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, paprikas pulveris, malti melnie pipari, sāls, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
VIDEO. Ar lāpstām un dzelžiem bruņojies “migrantu pūlis” plosās Putina galvaspilsētas Maskavas ielās
Lasīt citas ziņas

Olu samaisa ar pienu, šo maisījumu uzlej auzu pārslām un atstāj uz pusstundu.

Sīpolu smalki sagriež, ķiplokus sasmalcina, pievieno maltajai gaļai un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gaļai pievieno uzbriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, papriku. Visu ļoti rūpīgi samaisa.

Pannā uzkarsē eļļu un ar karoti liek kotlešu masu. Apcep no abām pusēm uz stipras liesmas, samazina liesmu, uzliek vāku un cep kotletes, līdz ir gatavas.

Apetītlīgas, sulīgas vistas gaļas kotletes ir gatavas.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.