Foto – Valdis Semjonovs

Baraviku krēmzupa 0

Sastāvdaļas – svaigas vai sasaldētas baravikas, kartupeļi, sīpoli, puravi, saldais krējums, ķiploks, timiāns, muskatrieksts. Piedevās: maize, bekons, svaigais siers, sīpols, sēnes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Francijas pirmā lēdija vizītes laikā Lielbritānijā atkal liek Makronam sarkt: atklāts viņas dīvainās uzvedības iemesls
Francija brīdina, ka ļoti drīz Eiropā var uzliesmot plaša mēroga militārs konflikts
Lasīt citas ziņas

Katliņā sviestā apcep sakapātus sīpolus, puravu un kubiņos sagrieztus kartupeļus. Pievieno baravikas, visu sautē 20 – 25 min. Pielej saldo krējumu, pievieno saspiestu ķiploku, timiānu, pierīvē muskatriekstu. Sablenderē, izkāš caur sietu. Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēli, apziestu ar svaigo sieru, klātu ar sarullētām bekona šķēlītēm, apceptām sēnēm un sīpola ripiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.