Foto – Valdis Semjonovs

Baraviku krēmzupa 0

Sastāvdaļas – svaigas vai sasaldētas baravikas, kartupeļi, sīpoli, puravi, saldais krējums, ķiploks, timiāns, muskatrieksts. Piedevās: maize, bekons, svaigais siers, sīpols, sēnes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
RAKSTA REDAKTORS
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecu pensionāri Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma 70
“Neiet mums viegli…” Politoloģe Ilga Kreituse pārcietusi smagu operāciju
Lasīt citas ziņas

Katliņā sviestā apcep sakapātus sīpolus, puravu un kubiņos sagrieztus kartupeļus. Pievieno baravikas, visu sautē 20 – 25 min. Pielej saldo krējumu, pievieno saspiestu ķiploku, timiānu, pierīvē muskatriekstu. Sablenderē, izkāš caur sietu. Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēli, apziestu ar svaigo sieru, klātu ar sarullētām bekona šķēlītēm, apceptām sēnēm un sīpola ripiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.