Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena kūka 3

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus un sajauc tos ar izkausētu sviestu.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavoto masu liek cepamajā traukā un klāj kā pamatu kūkai.

Biezpienu sajauc ar olu dzeltenumiem, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saputo olu baltumus un arī iemaisa biezpiena masā. Pilda cepamajā traukā un cep līdz biezpiens apcepas brūngans.

Izkausē šokolādi un pārlej pāri gatavajai kūkai.

Dekorē ar ogām. Ja kūkai pāri lej melno šokolādi, tad ogas var arī nelikt.

Labu apetīti!

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.