Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena kūka 3

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus un sajauc tos ar izkausētu sviestu.

Reklāma
Reklāma
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
Pasauli pāršalc Putina iespējamās ārlaulības meitas paziņojums par tēvu un karu 4
Mājas
Uzticamas un lētas: eksperti nosaukuši trīs automašīnas, kuras kalpos gadiem ilgi, pat tad, ja tās ir jau lietotas
Lasīt citas ziņas

Pagatavoto masu liek cepamajā traukā un klāj kā pamatu kūkai.

Biezpienu sajauc ar olu dzeltenumiem, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saputo olu baltumus un arī iemaisa biezpiena masā. Pilda cepamajā traukā un cep līdz biezpiens apcepas brūngans.

Izkausē šokolādi un pārlej pāri gatavajai kūkai.

Dekorē ar ogām. Ja kūkai pāri lej melno šokolādi, tad ogas var arī nelikt.

Labu apetīti!

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.