
Foto – drinkinform.com.ua
Bērnu iecienīts desertiņš: ābolu krēms 0
Sastāvdaļas –
3 āboli
1 ēdamkarote cukura
2 ēdamkarotes bieza saldā krējuma
citronu miziņa
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
Majors: “Mani kaut kas aizdomīgs dīda! Vai tik ukraiņi šobrīd kaut ko neslēpj?”
Satraucoša tendence: neraugoties uz karu Ukrainā, krievu tūristi masveidā atgriežas Eiropā
Notīra ābolus, sagriež gabaliņos, liek katlā. Pārkaisa ar cukuru un vāra, līdz gatavi.
Atdzesē, pievieno saldo krējumu, sablenderē.
Pirms pasniegšanas pārkaisa krēmu ar citrona miziņu.
Ēdienam var pievienot gan svaigus, gan saldētus augļus un ogas, sukādes, riekstus.