Foto – drinkinform.com.ua

Bērnu iecienīts desertiņš: ābolu krēms 0

Sastāvdaļas

3 āboli
1 ēdamkarote cukura
2 ēdamkarotes bieza saldā krējuma
citronu miziņa

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Notīra ābolus, sagriež gabaliņos, liek katlā. Pārkaisa ar cukuru un vāra, līdz gatavi.
Atdzesē, pievieno saldo krējumu, sablenderē.
Pirms pasniegšanas pārkaisa krēmu ar citrona miziņu.
Ēdienam var pievienot gan svaigus, gan saldētus augļus un ogas, sukādes, riekstus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.