
Foto – drinkinform.com.ua
Bērnu iecienīts desertiņš: ābolu krēms 0
Sastāvdaļas –
3 āboli
1 ēdamkarote cukura
2 ēdamkarotes bieza saldā krējuma
citronu miziņa
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Notīra ābolus, sagriež gabaliņos, liek katlā. Pārkaisa ar cukuru un vāra, līdz gatavi.
Atdzesē, pievieno saldo krējumu, sablenderē.
Pirms pasniegšanas pārkaisa krēmu ar citrona miziņu.
Ēdienam var pievienot gan svaigus, gan saldētus augļus un ogas, sukādes, riekstus.